Balkonger som gör att man inte vill gå in.
 

Karlatornet är ritat av arkitektfirman Skidmore, Owings & Merrill som ligger bakom några av världens högsta och mest spektakulära byggnader, till exempel Burj Khalifa i Dubai och One World Trade Center i New York. Karlatornet byggs av Serneke Bygg och planeras att stå klart 2021.

De 590 lägenheterna är designade av några av Sveriges främsta arkitekter. Som boende har du tillgång till gym, pool och unik service – beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag.

Göteborgs nya landmärke

Karlatornet med sina 245 meter är inte bara ett extraordinärt boende, det är också ett hotell utöver det vanliga och faktiskt – ett helt nytt landmärke för Göteborg. Du behöver inte äga en lägenhet för att njuta av lyxiga rum. Du kan ta in på något av de 300 rummen i Petter Stordalens nya Clarionhotell, som ligger i podiebyggnaden vägg i vägg. Här får du tillgång till konferensfaciliteter, restauranger och barer samt spa- och gymområde.

På skybaren på våning 69 kan du njuta av utsikten som bjuder på allt från Vinga, Marstrand och fyren Pater Noster. Skybaren kommer att bli en naturlig samlingspunkt och en attraktion som kommer locka besökare från när och fjärran. Utsiktsplatsen i anslutning till skybaren är dessutom tillgänglig för alla.

Lediga lägenheter

Det finns fortfarande lägenheter kvar i tornet. HÄR kan du se vilka.