Lediga lägenheter i Karlatornet - klicka HÄR

 
Unika hem i en unik byggnad.
 

Att bo i Karlatornet

Karlatornet, ett av 8 kvarter i Karlastaden, blir med sina 245 meter och 73 våningar Nordens högsta byggnad och ett nytt landmärke i Göteborg. Här finns cirka 590 lägenheter i olika storlekar men även skybar och utsiktsplats på våning 69 som blir tillgänglig för allmänheten. Som boende har du tillgång till gym, pool och unik service –beställ upp middagen, skicka ner tvätten eller få städat inför helgens middag. Ta hissen ner och kliv direkt ut i folkvimlet bland affärer och restauranger i Göteborgs nya stadsdel.

Vill du se lediga lägenheter i Karlatornet - klicka HÄR

 

 
 
Livet på en pinne, väldigt, väldigt högt upp.
 

Tänk hotell, fast hemma

Redan i entrén till Karlatornet ska hotellkänslan infinna sig och följa hela vägen upp till lägenheten. På entréplan kommer det att finnas kylrum för mat och hund-SPA där man ska kunna tvätta smutsiga tassar. Biografrum och bibliotek med aktuella tidningar kommer också att finnas samt utemiljö för umgänge och bokningsbart kök. Dessutom finns det odlingsmöjligheter för den trädgårdsintresserade.

Karlatornet kommer att ge dig som bor här möjlighet till ett unikt serviceutbud. Beställ room service direkt hem till din lägenhet – perfekt för en middag efter en lång dag eller brunch efter en lång natt.

Välkommen upp! Och välkommen till ett nytt sätt att bo.

Vill du se lediga lägenheter i Karlatornet - klicka HÄR

 

Nyhetsbrev

Vill du veta mer om vad som händer i Karlastaden, registrera dig nedan.

Tack för din prenumeration!