Kvarter Lynx.
 

Lediga lägenheter i Karlatornet - klicka HÄR

 

Av naturliga skäl har mycket av intresset hittills kretsat kring Karlatornet. Vi talar trots allt om det högsta huset någonsin i Norden. Men Karlastaden innehåller så mycket mer. Här finns kvarter med bostäder i både bostadsrätts- och hyresform. De flesta på mer normal höjd över marken. Men också allt det andra som behövs för att kunna leva ett bra liv.

Här byggs förskolor, vårdcentral och skolor. Hotell, restauranger och butiker bidrar till livskvaliteten i området. Och trots förtätningen ges här också plats för grönska och gemensamma utomhusytor i form av både lekplatser och torg. Som gjorda för ett aktivt och socialt liv utanför hemmet.

Här kommer att finnas underjordiska parkeringsplatser för boende och arbetande, både praktiskt och snyggt att få bort biltrafiken från gatorna. För dig som av någon anledning vill ta dig från Karlastaden är kollektivtrafiken ypperlig. Buss, färja eller linbana - det är bara att välja! Karlatornet må vara högt. Men sammanhanget är den verkliga höjdaren.

 

Nyhetsbrev

Vill du veta mer om vad som händer i Karlastaden, registrera dig nedan.

Tack för din prenumeration!
 

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet ger du ditt samtycke till att vi får maila dig vårt nyhetsbrev. Ingen annan information kommer att distribueras och din adress kommer inte att spridas. Din mailadress sparas så länge du prenumererar. Om du väljer att avsluta din prenumeration så raderas din mailadress omgående från vårt prenumerantregister.